GEV 009875

GEV 009875

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Video kaputelefon okostelefonos elérhetõséggel GEV 009875 WiFi Smart-Video kaputelefon berendezés

Meglévõ csengõ berendezéssel kombinálható
Átvihetõ közvetlenül okostelefonra vagy tabletre.
Lehívható képtároló
IP44

1 családi házhoz alkalmas WLAN/LAN képes APP vezérelt videó kaputelefon berendezés HD minõségben ajtónyitó funkcióval és képtárolóval csatlakoztatható egy meglévõ csengõberendezéshez ami továbbra is használható. A kültéri egység ütésálló műanyagból külsõ vakolatra szerelhetõ egy esõvédõ házzal. A feszültségellátást egy adapter biztosítja. Áramellátás egy kalapsines hálózati adapterrõl lehetséges (adapterkábelt vele szállítjuk) Csengetésnél a jel a csatlakoztatott készülékekre az App-on vagy választhatóan Email-lel kerül átvitelre. Manuális felvevõ funkció. Lehívható képtároló.

Műszaki adatok:
Anyag (kültéri egység): MűanyagCsatlakozóerek: 2 (+ 2 ajtónyitó)Felbontás: 1280 x 720 pixelHangrendszer összetevõk: Külsõ egységKameratípus: CMOS színes érzékelõKaputelefon jellemzõk: Világító névtábla nullSzerelés (kívül): Falra szerelhetõSzám (egységek/résztvevõk): 1Szín: Antracit FehérTápellátás: Hálózati adapterrõl üzemeltetettTípus: IP videó kaputelefonÁtviteli mód: LAN WLANÜzemi feszültség: 12 V/DCSzállítás tartalma:Kültéri egység esõvédõ házzal huzalantennával adapterkábel ajtónyitóhoz külsõ csengõ ajtónyitó gomb és külsõ áramellátás. Figyelem:Ahhoz hogy az okostelefon-alkalmazás funkcióit a házi hálózaton kívül is használni tudja szükséges egy okostelefon Android vagy iOS operációs rendszerrel és legalább egy 3G adattarifával.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.